Ενημέρωση για την Ημέρα Αθλητισμού, τη γιορτή της 28ης και την παρέλαση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού η εκδρομή του σχολείου, στο Paradise Park και την ημέρα εκείνη θα λειτουργήσουν κανονικά η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο.

Στην περίπτωση της έντονης κακοκαιρίας (γιατί θα πρέπει να ληφθεί υπόψη κι αυτό το ενδεχόμενο) η εκδρομή θα ακυρωθεί, αφού πρώτα ,το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, θα έχει βγει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του σχολείου (1dimpefkis.gr).

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα γίνουν κανονικά μαθήματα και δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως  πρόβλημα, αφού πρόκειται για το Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου που «η τσάντα μένει στο σχολείο» και λόγω της εκδρομής και της γιορτής την Παρασκευή, θα έχει «μείνει» σε αυτό  ήδη από την Τετάρτη…

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08.15 π.μ. και θα αποχωρήσουν μετά το τέλος της γιορτής στις 09.30 π.μ. περίπου με ευθύνη των γονιών τους. Την ημέρα εκείνη ΔΕΝ θα λειτουργήσει η Πρωινή ζώνη και το Ολοήμερο Πρόγραμμα.

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η παρέλαση. Οι συμμετέχοντες  μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της συγκέντρωσης στις 11.45 πμ, όπου θα τους περιμένουν οι συνάδελφοι Γιοβάνη Χρυσή και  Αθανασίου Στέλλα, ενώ οι συμμετέχοντες στη σημαία μαζί με τον καταθέτη στεφανιού ,τον ταμπελοφόρο και τους μαθητές που θα απαγγείλουν τα ποιήματα θα πρέπει να βρίσκονται στον ΙΝ Αγ. Παντελεήμονα από τις 11.00 πμ, όπου θα τους περιμένει η συνάδελφος Μπαϊραμίδου Δήμητρα για τη δοξολογία

Ο Δ/ντης  και οι Εκπ/κοί του Σχολείου