ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

 
 
 
 

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα, 13/09/2021, στις 09:00 π.μ. 

Την ημέρα εκείνη τα παιδιά θα έρθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες, αφού ΔΕΝ θα μοιραστούν τα βιβλία.Τα βιβλία από τις 14/9.

Οι μαθητές των Β΄,Γ΄, Δ, Ε΄,ΣΤ΄  προσέρχονται στο σχολείο από τις 08.15πμ έως και 08.30 πμ . τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (μάσκες, αποστάσεις, απολύμανση των χεριών), ως εξής: 

Β΄τάξη από την οδό Ιωαννίνων, από την κεντρική είσοδο με τα "βιβλία". Στη συνέχεια ανεβαίνουν στον α΄όροφο όπου θα τους περιμένουν οι δασκάλες τους για να τους οδηγήσουν στις αίθουσές τους

 Γ΄&Δ΄τάξεις από την Ιωαννίνων από τη διπλανή είσοδο. Προχωρούν κυκλικά από το θέατρο και εισέρχονται στο κτήριο από την είσοδο του προαυλίου. Οι μαθητές της  Γ΄ ανεβαίνουν στον α΄όροφο και μπαίνουν στις αίθουσές τους όπου θα τους περιμένουν οι δασκάλες τους. Οι μαθητές της Δ΄ανεβαίνουν στον β΄όροφο.

 Ε΄&  ΣΤ΄τάξεις  από την οδό Κυζιρίδη. Περνούν μέσα στο κτήριο και κατευθύνονται στον β΄όροφο και μπαίνουν στις αίθουσές τους , όπου θα τους περιμένουν οι δάσκαλοί τους.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ,ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ  ΕΛΕΓΧΟΥ (SELF TEST), ΠΟΥ ΘΑ EXOYN KANEI ΕΩΣ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ. Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ!!

Οι μαθητές της Α΄τάξης  προσέρχονται στο σχολείο από τις 08.30πμ έως και 08.45 πμ . τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (μάσκες, αποστάσεις, απολύμανση των χεριών).Εκεί στην είσοδο, ΑΦΟΥ  ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ  ΕΛΕΓΧΟΥ (SELF TEST), ΠΟΥ ΘΑ EXOYN KANEI ΕΩΣ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ, θα τους παραλαμβάνουν οι δασκάλες και θα τους οδηγούν στο προαύλιο. 

Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ.

Ο αγιασμός θα ξεκινήσει στις 09.00 πμ στον αύλειο χώρο με εκπροσώπους των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Οι εκπρόσωποι των μαθητών θα είναι όλοι οι μαθητές της Α΄τάξης και οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών θα είναι οι δασκάλες της Α΄ τάξης και όλοι οι συνάδελφοι των μαθημάτων ειδικοτήτων. Τα παιδιά προτού ξεκινήσει ο Αγιασμός θα έχουν τοποθετηθεί σε ασφαλείς αποστάσεις. 

Μετά το πέρας του Αγιασμού  ο ιερέας θα επισκεφτεί  εντός κτηρίου όλα τα τμήματα για ευλογήσει και τους υπόλοιπους μαθητές και εκπαιδευτικούς .

Στις 09.30 πμ  οι μαθητές Β,Γ,Δ,Ε, ΣΤ θα αποχωρήσουν από τις ίδιες ακριβώς εισόδους που μπήκαν και θα σχολάσουν  με ευθύνη των γονέων τους.

Το ίδιο θα συμβεί και με τους μαθητές της Α΄, αλλά στις 09.45 πμ, αφού νωρίτερα και μετά το πέρας του αγιασμού,  θα έχουν μπει κι αυτοί με τη σειρά τους στις αίθουσες τους με τις δασκάλες τους για μία πρώτη γνωριμία.

Όλοι οι γονείς, πριν ,κατά τη διάρκεια του Αγιασμού ,αλλά και στο σχόλασμα  θα παραμείνουν εκτός του αύλειου χώρου τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (μάσκες, αποστάσεις)   και θα περιμένουν τους μαθητές για να τους παραλάβουν.