Διασχολικός Εβδομαδιαίος Μαθητικός Αγώνας Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα συμμετάσχει στην  αθλητική δράση «Εβδομαδιαίος  Μαθητικός  Αγώνας  Υγείας  και Δυναμικού  Βαδίσματος  μαθητών-μαθητριών Γυμνασίων,  ΓΕ.Λ.  και  Ε.ΠΑ.Λ  της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας και Δημοτικών Σχολείων της Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας». Η δράση διοργανώνεται από την  Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών  Αθλητικών  Δραστηριοτήτων  (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης  Β΄ Αθήνας. 

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχει το παιδί σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να επιστρέψετε με e-mail ΜΟΝΟ στο [email protected] την Υπεύθυνη Δήλωση που επισυνάπτεται αυστηρά μέχρι το αργότερο τη Δευτέρα 29/3/2021( όσοι έχουν ήδη συμπληρώσει από τον προηγούμενο εσωτερικό μας αγώνα, δεν χρειάζεται να το ξανακάνουν). Η δράση γίνεται εκτός σχολικού ωραρίου και είναι υπεύθυνοι οι γονείς για την ώρα, τη διάρκεια και τη διαδρομή.
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο. Τα παιδιά θα ενημερωθούν σχετικά κατά την ώρα του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο. Το ονοματεπώνυμο του παιδιού, το τμήμα, τον αριθμό βημάτων και τον αριθμό χιλιομέτρων πρέπει να τα στέλνετε κάθε φορά που θα υλοποιείται η δράση στο email: [email protected] Η συμμετοχή είναι προαιρετική και στην τελική φόρμα από το σχολείο θα καταχωρηθούν:
  • ο αριθμός αγοριών που συμμετείχαν
  • ο αριθμός κοριτσιών που συμμετείχαν (όχι τα ονόματα, όχι τα τμήματα) 
  • ο συνολικός αριθμός βημάτων όλων των παιδιών
  • ο συνολικός αριθμός χιλιομέτρων όλων των παιδιών.
 
Η  δράση θα διαρκέσει 7 ημέρες, από τη Δευτέρα 29/3/2021 μέχρι και την Κυριακή 04/04/2021.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!
 

 

Από τη Δνση και τo τμήμα Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας