ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΣΔ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ , ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΛ. 8.30-9.30 & 12.30-13.30 

 Για τη διαδικασία εγγραφής επισημαίνουμε τα ακόλουθα σημεία:

·         Οι γονείς/κηδεμόνες  θα πρέπει  να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή.

·         Κατά την εγγραφή  θα ζητηθεί ο Α.Μ. (αριθμός μητρώου) του/της μαθητή/τριας. Είναι αυτός που αναγράφεται στους Ελέγχους Προόδου των προηγούμενων ετών.

·         Οι γονείς/κηδεμόνες μαθητών/τριών των Νηπιαγωγείων και των Α' και Β' Τάξεων Δημοτικού Σχολείου που πιθανόν δεν γνωρίζουν τον ΑΜ του μαθητή μπορούν να επικοινωνούν με το σχολείο για να τον πληροφορηθούν.

·         Είναι αναγκαία η ορθή αναγραφή της διεύθυνσης e-mail του  και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, ώστε να είναι εύκολη η ανάκτηση των στοιχείων μαθητικού λογαριασμού σε περίπτωση που αυτά ξεχαστούν.

·         Στο πεδίο «Τμήμα» αν υπάρχει μόνο ένα τμήμα, πρέπει να οριστεί ο αριθμός 1.

·         Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας αποστέλλεται  μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο (e-mail), στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο γονέας/κηδεμόνας, με τα στοιχεία εγγραφής.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΝΣΗ