ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

1. Παρακαλούμε να διευκολύνετε το έργο του σχολείου παρακολουθώντας όλες τις ανακοινώσεις εδώ και στην ιστοσελίδα
 

2. Φέρνοντας σήμερα τα παιδιά κανονικό φαγητό θεωρούμε ότι έχουμε την συγκατάθεσή σας για ζέσταμά του. Αν κάποιος από εσάς θέλει να επιμείνει στην ξηρά τροφή ή δεν θέλει ζέσταμα, παρακαλούμε να το δηλώσει ΑΜΕΣΑ εδώ σήμερα!

Το πρωί τα παιδιά ερχόμενα στο σχολείο αφήνουν το φαγητό σε ένα καροτσάκι που έχουμε και το πάμε εμείς στο ψυγείο. Αυτό για να αποφεύγεται ο συνωστισμός των μαθητών.
 
3. Από την προηγούμενη εβδομάδα σας έχουμε ζητήσει να υποβάλλετε την υπεύθυνη δήλωση αποχώρησης του παιδιού σας από το σχολείο. Και αυτό πρέπει να λυθεί ΑΜΕΣΑ στέλνοντας τη στην αντίστοιχη δασκάλα με το παιδί ή με μέιλ
 
4.Επίσης η Δ΄τάξη να προσκομίσει ΑΜΕΣΑ το ΑΔΥΜ. Διαφορετικά λυπούμαστε αλλά τα παιδιά δεν θα συμμετέχουν στο μάθημα της γυμναστικής
 
5. Να φροντίσετε ώστε τα παιδιά να έχουν μαζί τους , αρκετό νερό, αντισηπτικά μαντηλάκια, υγρό, δύο τουλάχιστον μάσκες και να γίνεται θερμομέτρησή τους προτού φύγουν από το σπίτι.
 
6. Παρακαλούμε να μην ενοχλείτε τις δασκάλες με μέιλ για θέματα που δεν αφορού τα μαθήματα. Αφήστε να σας ενημερώσουν αυτές πρώτα. Ήδη θα ξεκινήσουν σταδιακά οι οι ενημερώσεις για κάθε τάξη αυτήν την εβδομάδα.
 
7. Σήμερα ξεκινά η δράση της βιβλιοθήκης " Το σχολείο γυρίζει σελίδα" . Έχουμε επιλέξει δύο βιβλία. Για Β, Γ  " Φιλενάδα Φουντουκιά μου" της Αγγελικής Βαρελλά και για Δ Ε ΣΤ " Η μωβ ομπρέλα" της Άλκης Ζέη. Καθημερινά  γυρίζουμε μία σελίδα από τα βιβλία η οποία   διαβάζεται από τις δασκάλες στις 08.15. Δεν θα γίνεται ανάγνωσή της από τα παιδιά στα αναλόγια που είχαμε πέρσι για ευνόητους λόγους. Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα μπαίνουν από τις δασκάλες εργασίες- δραστηριότητες πάνω στα δύο βιβλία. Παρακαλούμε στηρίξτε τη δράση!
 
8. Σήμερα στην τσάντα των μαθητών της Α΄ θα βρείτε ένα δωράκι που προσφέρει ο Σύλλογος Γονέων για το καλωσόρισμά τους και την καλή χρονιά!
 
9. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα αν κάποιος θέλει να δηλώσει απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών. Ανατρέξτε σε προηγούμενο μέιλ για να δείτε τη σχετική εγκύκλιο ή στην ιστοσελίδα
 
10. Τηρήστε τα ωράρια προσέλευσης  και αποχώρησης και μην συνωστίζεστε στις εισόδους.
 
Για ό,τι άλλο χρειαστεί είμαστε εδώ!!
 
ΑΠΟ ΤΗ ΔΝΣΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Περί εξ αποστάσεως ΟΛΟΗΜΕΡΟ »