Ενημέρωση γονέων - Προσφορά στο Χαμόγελο του παιδιού

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε,

1) ότι το Δεκέμβριο δεν θα πραγματοποιηθούν από τους εκπαιδευτικούς οι καθιερωμένες μηνιαίες  ενημερώσεις για την πρόοδο των μαθητών, λόγω του ότι τον συγκεκριμένο μήνα λήγει το Α΄τρίμηνο και ούτως ή άλλως έχετε κληθεί  να παραλάβετε τους ελέγχους προόδου  και θα σας δοθεί βέβαια ταυτόχρονα  η ευκαιρία και για ενημέρωση.

2) Ότι   ο   Εθελοντικός   Οργανισμός   για   τα   παιδιά   «Το   Χαμόγελο   του Παιδιού»,  όπως  κάθε  χρόνο  έτσι  και  εφέτος,  ενόψει  της  Χριστουγεννιάτικης   Περιόδου,  επιθυμεί  να συγκεντρώσει τρόφιμα για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Ο ανωτέρω Οργανισμός, προκειμένου να ξεκινήσει την κινητοποίηση για τη συγκέντρωση    τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, επικαλείται και πάλι την έμπρακτη στήριξη, στο μέτρο των δυνατοτήτων  της,  της σχολικής κοινότητας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την οποία ευχαριστεί για την έως τώρα ευγενική και συγκινητική στάση της

Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των παιδιών που θα ανταποκριθούν στην έκκληση θα είναι  ζωτικής σημασίας για την λειτουργία του Οργανισμού και θα αναδείξει την κοινωνική ευαισθησία και  την  έννοια  της  προσφοράς,  δημιουργώντας  παράλληλα  συνθήκες   αισιοδοξίας  στο  σχολικό  περιβάλλον.