Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Μάρτιος 2019

Σας ανακοινώνουμε ότι από το σχολικό έτος 2019- 2020 το σχολείο μας θα συμμετάσχει στο  πανελλήνιο δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών. Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο έγγραφο, σελ.16    Α/Α 432

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 06:43

Γιορτή και παρέλαση 25ης Μαρτίου

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08.15 π.μ. και θα αποχωρήσουν μετά το τέλος της γιορτής στις 09.40 π.μ. περίπου με ευθύνη των γονιών τους. Την ημέρα εκείνη ΔΕΝ θα λειτουργήσει η Πρωινή ζώνη και το Ολοήμερο Πρόγραμμα.
Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η παρέλαση. Οι συμμετέχοντες  μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της συγκέντρωσης (έχει σταλεί σε προηγούμενο μέιλ) στις 11.45 πμ, όπου θα τους περιμένουν οι συνάδελφοι Ιωσηφίδου Άννα και  Παγκαρλιώτα Χαρούλα, ενώ οι συμμετέχοντες στη σημαία μαζί με τον ταμπελοφόρο  θα πρέπει να βρίσκονται στον ΙΝ Αγ. Παντελεήμονα από τις 11.00 πμ, όπου θα τους περιμένει η συνάδελφος Τζίφα Κανέλλα για τη δοξολογία.


                                                                    Ο Δ/ντης  και οι Εκπ/κοί του Σχολείου

Κατηγορία Ανακοινώσεις

Σας διαβιβάζουμε έγγραφο του τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Πεύκης σχετικό με τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού της Παρέλασης της 25ης Μαρτίου

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 19:02

Ανακοίνωση για την ημέρα των βαθμών

Αγαπητοί γονείς,

Η ενημέρωση  για την πρόοδο των μαθητών  των Α΄, Β΄ τάξεων καθώς και η επίδοση των ελέγχων προόδου του Α΄Τριμήνου για τους μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεων Θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 18 Μαρτίου ,13.20-14.00.

Εξαίρεση θα υπάρξει για  την κυρία Κανατούρη ( Δ2) που θα δώσει τους ελέγχους την ίδια ημέρα ΑΛΛΑ κατά  το διάστημα 10.30-11.30 πμ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του σχολείου, λόγω του ότι το μεσημέρι  έχει υπηρεσία  στο Ολοήμερο.

Κατά τα λοιπά, για την ενημέρωσή σας ,13.20-14.00, οι δασκάλες των ειδικοτήτων θα βρίσκονται στο γραφείο των δασκάλων ( εκτός από εκείνες που δεν διδάσκουν στο σχολείο εκείνη την ημέρα και θα πρέπει ,αν το επιθυμείτε, να τις συναντήσετε κάποια άλλη στιγμή ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί τους στο 210 8027753) και οι δάσκαλες των τμημάτων θα βρίσκονται στις αίθουσές τους, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ τις παρακάτω συναδέλφους, που λόγω του ότι οι αίθουσές τους θα είναι κατειλημμένες από το Ολοήμερο πρόγραμμα, ,  θα σας δεχτούν σε άλλους χώρους του σχολείου:

Αθανασίου Στέλλα (Α1) Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (Ισόγειο)

Τζίφα Κανέλλα (Β1)à Αίθουσα Φιλαναγνωσίας (Ισόγειο)

Μπαϊραμίδου Δήμητρα (Β2) à Αίθουσα Μουσικής (Ισόγειο)

Κουρέτα Ιωάννα ( Β3)à Τμήμα Ένταξης (β΄όροφος)

Τέλος,επειδή σε ανάλογες περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί γονείς που έχουν παιδιά στο ολοήμερο , θέλουν να τα παίρνουν στο σπίτι την ημέρα των βαθμών και να μην τα αφήνουν στο πρόγραμμα (όμως κάτι τέτοιο όπως αντιλαμβάνεστε δημιουργεί αναστάτωση) , θα πρέπει από την προηγούμενη ημέρα μέσω των παιδιών τους να το δηλώσουν στη δασκάλα του τμήματος, ζητώντας ταυτόχρονα και υπηρεσιακό σημείωμα αποχώρησης, το οποίο θα συμπληρώσετε και θα μας το φέρετε την ημέρα των βαθμών για να μπορέσετε να πάρετε το παιδί νωρίτερα.

Πολλές και πυκνές οι πληροφορίες, είναι όμως απαραίτητες για να διεξαχθούν ομαλά τα πράγματα την ημέρα εκείνη …

Πάντα με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου

Κατηγορία Ανακοινώσεις