Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιανουάριος 2019

Αγαπητοί γονείς,

Αύριο, 1/2/2019 θα πραγματοποιηθούν μαθήματα μέχρι τις 10:45 πμ. Στη συνέχεια θα πρέπει όλα τα παιδιά να σχολάσουν, γιατί ΟΛΟ το Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου και ο Διευθυντής θα συμμετάσχουν στην 3ωρη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ , όπως μπορείτε να δείτε εδώ .

Η  πρωινή ζώνη θα γίνει κανονικά.

Το ολοήμερο ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί.

Οι προγραμματισμένες ενημερώσεις από συναδέλφους ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 12:36

Κάθε Πέμπτη ψυχολόγος στο σχολείο

Ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας θα υπάρχει κάθε Πέμπτη, η Ψυχολόγος ΠΕ 23 κυρία Βασιλική Τουπαλή, που θα συνεργάζεται με τους εκπαιδευτικούς, το λοιπό προσωπικό του σχολείου και τους γονείς των μαθητών για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας και την προώθηση του εκπαιδευτικού έργου. 

Επιπλέον, εκείνη θα ασκεί το καθήκον της σε ιδιαίτερο χώρο ή μέσα στην τάξη παράλληλα με το διδακτικό έργο των εκπαιδευτικών, ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών και το είδος της παρέμβασης που υλοποιείται, σε προγραμματισμένη συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της τάξης χωρίς να τους υποκαθιστούν. 

Επίσης, η ειδικός θα συνεργάζεται με το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και θα ενημερώνει συστηματικά τους ατομικούς φακέλους των μαθητών. Τέλος, θα εντάσσονται προγράμματα στήριξης και συνεργασίας με τους γονείς, σε ατομική ή μικροομαδική βάση, στο πλαίσιο του ωραρίου της.

Σας επισυνάπτουμε και το ΦΕΚ το σχετικό με τα καθήκοντά της.

Ο Δντης του Σχολείου

 

Κατηγορία Ανακοινώσεις

Αγαπητοί γονείς των μαθητών της Γ΄τάξης,

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουμε, όπως για όλα τα σχολεία έτσι και για δικό μας θα διδαχτεί στους μαθητές της  Γ΄τάξης το αντικείμενο της κολύμβησης από 12/02/2019 - 29/03/2019.

Πιο συγκεκριμένα το Γ1 θα παρακολουθεί το πρόγραμμα κάθε Τρίτη, 10.00- 11.45 πμ στο ΟΑΚΑ                             

ΚΑΙ  το Γ2  θα παρακολουθεί το πρόγραμμα κάθε Παρασκευή, 08.15- 10.00 πμ στο ΟΑΚΑ 

Οι συνοδοί θα είναι οι καθηγήτριες της Φυσικής Αγωγής. Στο δίωρο συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση και η προετοιμασία των μαθητών.

 Θα λάβετε νέο μέιλ για την τελική επιβεβαίωση έναρξης του προγράμματος , γιατί και πέρυσι είχαμε τις ίδιες διαβεβαιώσεις και τελικά το πρόγραμμα δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

 Εννοείται ότι στην περίπτωση της πραγματοποίησης θα υπάρξει αναπροσαρμογή του ωρολόγιου προγράμματος του σχολείου.

 Για την ώρα σας αποστέλλουμε τα επισυναπτόμενα ( εγκύκλιο,ενημερωτικό & πρόγραμμα) προκειμένου να ενημερωθείτε με ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!!

Ο Δντης του σχολείου

 

 

Κατηγορία Ανακοινώσεις

 Tα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την 30ή Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών. Σχετικά με την απόφαση θα ενημερωθείτε στο συνημμένο έγγραφο.

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 16:20

Κλειστό το σχολείο στις 9/1/19

Για αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 λόγω χαμηλής θερμοκρασίας - παγετού και προς αποφυγή ατυχημάτων , οι παιδικοί σταθμοί , τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά !

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 21:43

Kλειστό το σχολείο μας 8/1/19

Ανακοίνωση του Δημου Λυκοβρυσης- Πευκης για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και της χαμηλής θερμοκρασίας, αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 ,οι παιδικοί σταθμοί καθως και τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δημου μας θα παραμείνουν κλειστα.

Κατηγορία Ανακοινώσεις