Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Μάρτιος 2020

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 11:27

Ενημερωση

Αγαπητοί γονείς,

Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν σας αφήνουμε χωρίς ενημέρωση. Κάποιοι από εσάς ήδη επικοινωνούν με το σχολείο και ζητούν αριθμό μητρώου προκειμένου να εγγράψουν το παιδί τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο προκειμένου να ξεκινήσει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακαλούμε να αναμένετε περαιτέρω ανακοινώσεις του σχολείου και να μην βιάζεστε. Το δίκτυο είναι πολύ φορτωμένο και υπάρχουν δυσκολίες  στις διαδικασίες. Το υπουργείο ωστόσο δεν έχει αποκλείσει καθόλου άλλες μορφές ασύγχρονης διδασκαλίας , στις οποίες με έναν τρόπο έχουμε προβεί ήδη με όλα αυτά που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας.
 
Να έχετε υπομονή, να είστε υγιείς όλοι και να παραμένετε σπίτι. 
 
Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση!
 
Ο Δντης του σχολείου
 
Στάθης Σπαθιάς
Κατηγορία Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι για θέματα που αφορούν στον Κοροναϊό μπορείτε να καλείτε στις ακόλουθες τηλεφωνικές γραμμές του ΕΟΔΥ:
2105212082
2105212083
2105212053 

Ένα video animation που προβάλλεται καθημερινά από ελληνικό παιδικό τηλεοπτικό κανάλι σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας δίνει τα παιδιά με έξυπνο τρόπο 4 μαθήματα για το πώς να προφυλαχθούν από τους ιούς στην καθημερινότητα αλλά και στο σχολείο.

 

Κατηγορία Ανακοινώσεις

Oδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στις Σχολικές Μονάδες και φορείς που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες στο συνημμένο έγγραφο.

Κατηγορία Ανακοινώσεις