Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Φεβρουάριος 2020

Σας προωθούμε την Ενημερωτική καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας  για τον Κορωνοϊό από το ΥΠΑΙΘ  με θέμα:

                                        «Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε / Ασπίδα μας, η γνώση»

 Σχετικοί σύνδεσμοι:

https://www.minedu.gov.gr/anak/socialmedia.jpg

 https://www.minedu.gov.gr/anak/coronoiosfaqinside.pdf

Τμήμα Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης.

Με εκτίμηση

Δημήτριος Γιογλής

Προϊστάμενος

Τμήμα Δ΄Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης.

Στα συνημμένα θα βρείτε επίσης χρήσιμες οδηγίες από το Δήμο μας και τη ΓΓΠΠ

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 11:29

Η παρέλαση στη Λυκόβρυση

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα εφαρμοστεί από την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου που θα διεξαχθεί στη Λυκόβρυση. Πιο συγκεκριμένα η δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων έμπροσθεν του Δημοτικού Καταστήματος Λυκόβρυσης και η παρέλαση στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 10:10

" Το σχολείο γυρίζει σελίδα"

Αγαπητοί γονείς,
Μία καινοτομία του σχολείου μας ξεκινά από αύριο! Θα αποκαλείται  " Το σχολείο γυρίζει σελίδα"
Στον πίνακα ανακοινώσεων που βρίσκεται έξω από το σχολείο, στην Ιωαννίνων, θα υπάρχει αναρτημένο και ανοικτό  ένα βιβλίο για τους γονείς του σχολείου , αλλά και για τους περαστικούς οι οποίοι καθημερινά θα μπορούν να κάνουν ανάγνωση. Υπεύθυνο για το "γύρισμα" της σελίδας καθημερινά θα είναι το σχολείο. Η ανάγνωση ξεκινά από αύριο , 5 Φεβρουαρίου!! Το 1ο βιβλίο θα είναι "η Ασκητική"  του Νίκου Καζαντζάκη. 
Καλή σας ανάγνωση!
 
Τις επόμενες ημέρες η δράση θα μεταφερθεί και μέσα  στο σχολείο για τα παιδιά. Θα υπάρχουν δύο αναλόγια , ένα στο προαύλιο των μικρών και ένα στο προαύλιο των μεγάλων. Ένα βιβλίο που θα ανταποκρίνεται στις αναγνωστικές ανάγκες των μικρών και ένα σε αυτές των μεγάλων. Το σχολείο καθημερινά θα γυρίζει τη σελίδα. Όποιος τη "χάνει" θα μπορεί να ενημερώνεται από συμμαθητές του προφορικά. Πιθανότατα η δράση να συνδεθεί με εικαστικές δημιουργίες, διαγωνισμούς, ερωτηματολόγια , που θα αφορούν στα συγκεκριμένα βιβλία. Στόχος της δράσης είναι η περαιτέρω καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, η ανάπτυξη του διαλόγου και της επικοινωνίας μεταξύ των παιδιών , η καλύτερη ίσως διαχείριση του χρόνου των διαλειμμάτων.
Σίγουρα πρόκειται για κάτι καινοτόμο και διαφορετικό που ελπίζουμε να βρει ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους!
 
Με εκτίμηση
 
Στάθης Σπαθιάς
 
 
ΑπάντησηΑπάντηση σε όλουςΠροώθηση
Κατηγορία Ανακοινώσεις